Saturday, October 13, 2012

My BestFriend Fatin Nadilah Muamal

Hii uols nampak tak gambar budak pakai baju merah tuh nama dia Fatin Nadilah Muamal haa tu kawan kita tau dia kan hari-2 kene bahan kat sekolah kesian kan kan.Dia nie annoying gile kat sekolah macam budak-2 rasa macam nak tampar jee dia Hee.Dia bestfriend kite this year last year bestfriend kita Farra Shaheera tapi this year tak sama class ngan dia tuh yg kawan rapat-2 gitu-2 kalau budak kat atas ni mana kita nak gy misti kita ajak dia :') Bahagia lah jugak kawan ngn dia nie kadang-2 happy kadang-2 sakit hati pun ade dengan dia Wakaka.Dia kan hari-2 ade jee yang buat dia sakit hati tau jahat betul siapa yang buat dia tau hmm tkp ten sabar jee lah yee fatin ngn Good Gurl heee.Nanti lepas exam kite hang sama-2 kay Love You BestFriend Muahxxx < 3

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.