Saturday, December 15, 2012

Thanks For Everything :')

Hi You terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup saya terima kasih kerana menjadi kawan saya terima kasih menemani saya setiap hari terima kasih banyak2 kay saya hargai sangat tapi tiba2 awak hilang dalam hidup saya kenapa lah awak hilang dari hidup saya why honey? saya ada buat salah ke dekat awak sejak kawan saya gaduh dengan ex awak, awak tak pernah nak tegur saya lagi tkd nye nak whatsapp saya lagi kan hmm kenapa laa awak jadi macam nie saya tak carik gaduh pun dengan ex awak tuu dia tetiba nak kutuk bio twitter saya,saya tak carik gaduh pun dengan dia hmm sedih ahh macam nie sbb tu awak tak contact saya lagi.Haa lagi satu sampai hati awak unfollow saya dekat twitter kan hmm jahat nyee awak kenapa awak buat saya macam nie awak tahu tak satu class saya bagi tahu yang saya suka awak sangat sangat tapi awak buat saya macam nie kan hmm its okay laa saya tak kesah pun tapi kadang2 tu saya kesah la jugak saya sedih sbb awak buat saya macam nie :( saya kenal awak 9.9.12 sampai laa habis pmr saya tunggu awak tengok bertapa sanggup nye saya tunggu awak balik hostel.Takpe laa awak asal kan awak bahagia dgn hidup awak sekarang kay :) Good Byee You :') Thanks for Everything I Love Youuu :***

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.